Formulari per incloure remeis

Formulari per incloure remeis
Si voleu donar a conèixer algun remei ompliu el formulari i des del SIAD MONTSIÀ els anirem publicant en aquest bloc. Gràcies per la vostra col·laboració!!!

Recull sabers

Recull sabers
Catàleg amb el recull de sabers de les nostres sàvies!!!(feu clic a la imatge)

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN EL CICLE “CINEMA AL PATI: UNA MIRADA UNIVERSAL AL FENOMEN DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES”

La Directora del Serveis Territorials de Benestar Social i Família, Manolita Cid, la Presidenta de l’Àrea d’Atenció a les Persones del Consell Comarcal del Montsià, Núria Balagué, la Regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Amposta, Laia Subirats, i la Coordinadora Territorial de l’ICD a Terres de l’Ebre, Carme Valls, van inaugurar oficialment divendres passat el Cicle Cinema al Pati: una mirada universal al fenomen de la violència contra les dones, que va comptar amb un gran èxit de participació.
El Cicle, organitzat pel SIAD del Consell Comarcal del Montsià conjuntament amb l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament d’Amposta, el SIE Terres de l’Ebre i el Centre d’Art Lo Pati va consistir en una sèrie de projeccions cinematogràfiques i altres activitats que tenien com a eix principal la denúncia de les diferents formes de violència que, arreu del planeta, es continuen produint contra les dones.
El divendres 21, coincidint amb la inauguració institucional, es va dur a terme una performance a càrrec de l’artista Maria Elena Roqué, acmpanyada de la soprano Ilona Schneider. Posteriorment, es va projectar Pink Saris, un documental sobre la situació de les dones al nord de l’Índia, i posteriorment un debat dinamitzat per Assumpta Eixarch, antropòloga experta en interculturalitat.

Dissabte 22 al matí es va dur a terme un taller de “Teatre- Imatge”, destinat a professionals, a càrrec de l’Escola de Teatre i Circ d’Amposta. A la tarda, es van projectar dues pel·lícules més. La primera, El Cairo 678, sobre la lluita de les dones a Egipte per tal de defensar-se en front de l’assetjament sexual, i la segona, La por, una producció catalana sobre una situació de violència masclista a l’àmbit familiar. La por va ser presentada pel seu Director, Jordi Cadena, que en posterioritat a la projecció va dialogar amb el públic assistent sobre el film.
Al voltant de 200 persones han participat en les activitats proposades en el marc d’aquest cicle.

Oficines d'Atenció a les Dones del Montsià


Servei d'informació i atenció a les dones (SIAD) del Montsià

Carrer Jaume I, 2
43870 Amposta
Telèfon: 977.70.74.96
Correu electrònic: siad@montsia.cat
http://siadmontsia.blogspot.com/

Centre d'Intervenció Especialitzada en Violència Masclista (CIE) de les Terres de l'Ebre
Carrer Miquel Granell, 2, 1r. Edifici Zeus
43870 Amposta
Telèfon: 977.70.01.68 / 977.70.12.74
Correu electrònic: CIE.TerresEbre@gencat.cat


Seu territorial de l'Institut Català de les Dones a les Terres de l'Ebre
Carrer de Montcada, 23 (Palau Abària)
43500 Tortosa
Telèfon: 977.44.12.34
Correu electrònic: icd.terresebre@gencat.cat